Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vågor av vågor och ur vågor

 

 

Bilden på mig

Bilden av mig

Bilderna inom mig

 

Är Suddiga, oklara och skakiga  

 

Bilden på mina dikter

Bilden av och ur mina dikter

Tankarna inom mina dikter

 

Är virriga och skräckspridande  

 

Bilden av mig som en människa

Bilden på mig som människa

Känslan inom mig som en människa

 

Är och var och kommer för alltid att bli raderat

 

Vågar av kollaps

Vågar av misslyckande

Vågar av hopplöshet

 

Vågar av ett liv på flykt

Vågar av ett minne på flykt

Vågar av en dröm som lever på flykt

 

Vågar av sjukdomar

Vågar av fattigdom

Vågar av pank i plånboken

 

Vågar av ensamhet

Vågar av inburning

Vågar av tysthet

 

Vågar av skit!

Vågar av alkohol och minnesförlust

Vågar av tortyr i tysthet!

 

De bildarna

Är

En reflex av och på mitt liv i Sverige

 

Och i livet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-08-04 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP