Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilar i fred de mina!

 

Vila i fred!

 

Du min anda!

Du har aldrig existerat!

 

Vila i fred!

 

Du min själ!

Du har aldrig varit aktiv i mina tankar!

 

Vila i fred!

 

Mina tusentals dikter på arabiska, assyriska, svenska och på engelska

Ni har sällan blivit förstått av någon poet på något språk!

 

Vila i fred!

 

Ni alla mina teckningar!

Det har så sällan av någon blivit uppskattat!

 

Vila i fred!

 

Mina drömmar!

Ni har aldrig fått rätt att bli besannat!

 

Vila ifred!

 

Du min KUK!

Du fick ingen att knulla dig!

 

Vila i fred!

 

Helvetet DU!

Du har kommit till en rätt person JAG!

 

Vila i helvetet!

 

Du kärlek, du människa, du religion, du demokrati

Ni har förstört mitt liv!

 

Vila i helvetet!

 

Mig själv jag!

Min existens!

 

Som ni blev aldrig älskat av någon!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2023-08-04 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP