Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla kram


sugröret



tar en klunk genom sugröret
livet suger ibland
tänker på orättvisorna
senast var det modell yngre
som knackade på
ingen förmer än andra
regnet behöver markerna
men den som inte ser
hur värdefull du är Peter Parker
förstår jag mig inte på
dessvärre förstod ingen vem jag var
förrän de på mina ärr tryckte
vi båda förvandlas till Rasande Roland
ärren vi båda fick då vi var små
lyser då genom maskorna
överkänslig ser runt hörnet
och övernaturligt immunförsvar
faktum 10 år varken plus eller minus
betydelselöst, men inte godtrogen mer

kan idag sitta i toppen på trädet
och skåda ner på myrorna
faktum har medlidande med många
den ansvarige för spektaklet har en livssyn
som inte borde få finnas








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-08-04 14:13



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
hjärtekram <3
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP