Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moloken



alltför mycket göra för hinna
inte glömma något
hade sparat frökapslar
skakade ut dem i en hink
stack ner avklippta kvistar
de lades i högen till tippen
Då kom in få frön kvar
det var violett akleja

håhåjaja sparsam
blev slösa











Fri vers av the wildcat VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2023-08-04 17:46



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
äsch det blåste över
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP