Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gränssättning


Ord FÖRGÅR HANDLINGAR BESTÅR

så sant så sant
men
normer och värderingar
är olika
hos olika människor
men ändå
det måste finnas en gräns
för vad man får säga
och vad man får göra

Undvik att såra eller skada
en annan människa




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-04 18:32



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Så sant, så sant men i 'verkligheten' händer det allt för ofta ... . En goder januari öskar jag dig från öst, från den finlandssvenka sidan!
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP