Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmorgon klokuggla


gräv där du står

de orden har samband
med människors välbefinnande

förnöjsamhet med det man har
funnit det saknas hos många
de jagar lyckan bedövar sig
med droger allt från sex sprit
våld och makt över andra

har suttit under korkeken andats
samma luft som du klokuggla
glad att du finns ha en fin dag
hjörtekram


livsglädje mening finner jag
hos Kirschsteiger Mandelmanns
Karl Fredrik på Österlen
han har en orubblig tro på sig
själv kör över sin sambo som
finner sig i det:D de passar bra
ihop hoppas lyckan fortsätter

kan inte frälsa andra
bara vara mig själv











Fri vers av the wildcat VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-08-05 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP