Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

101 sprängningar på 185 dagar

Är det någon som orkar... ta in verkligheten?
Håller skygglapparna att läget är lugnt så länge det inte händer hos en själv?
Jag läser i dagens Aftonbladet 5/8-23 om Södertälje:
..."Enligt polisen har en sprängladdning detonerat utanför en dörr på ett våningsplan, men tre av sju våningar har skadats i explosionen. Flera ytterdörrar på två våningsplan har skadats i explosionen, säger en man i 20-årsåldern som bor i huset.
Han låg och tittade på serier när han hörde explosionen.
– Jag fattade inte vad som hänt först. Sen gick jag till dörren och såg att den var helt förstörd.
Han gick ut i trapphuset för att se vad som hade hänt. Då såg han att flera ytterdörrar hade stora skador och några var helt förstörda. Taket på ett våningsplan har också skadats på ett ställe.
Han och hans föräldrar har fått ta in på hotell."...

Vart tar drabbade människor vägen efter att ha fått sitt boende förstört av kriminell verksamhet, utfört av tonårsgrabbar med fjun på läppen som klättrar i karriärstrappan hos Kurdiske räven som gömmer sig oåtkomlig men styr härskande?
Terrorn slår mot rättsskaffens folk. En våldsamhetens och meningslöshetens återvändsgränd.
En nationell samling borde komma till stånd som motkraft!
Hur kraftsamlar sig de kriminella? Hur köper de in /stjäl sprängämnen o.dyl för att så frekvent utföra sprängningar?
De som oskyldigt drabbas, ska de bara lämnas vind för våg?
Sprängningar sker i flerbostadshus, radhus och numera även i Djursholm.
Vanliga människors förtvivlan ebbar ut i maktlöshet.
Den kriminelle har vapnet i sin hand och vi orkar inte inse hur skyddslösa vi är!




Övriga genrer av Feminaz
Läst 144 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-05 13:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det behövs goda och starka krafter för att få ett bättre samhälle...och det är bråttom.
2023-08-07

  överlevaren VIP
Skrämmande verklighet, som tyvärr blivit vardagsmat och gör en avtrubbad.
Det måste göras en radikal förändring, sätta in resurser tidigt i förebyggande syfte så att de som rekryteras in i kriminalitet hittar andra möjligheter att hitta gemenskap och försörjning.
2023-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz