Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(4/8/23 / beklagar eventuella stavfel / dålig formatering / skriver från en mobil telefon)


Räkna persienner

 

Det har vart ett nyligt ämne att skriva från psyket

Ett förekommande uttryck i patient-kretsen:

patienterna får peppa patienterna

Nå så vad är din favorit hobby på psyket?

Att bli "förhörd" av läkare angående sitt kärleksliv?

Det ogillar jag.

Probing for the missing link ... jag kallar alla psykiatriker och psykologer shrinks

Jajamen idag blev jag "förhörd" av en shrink om mitt kärleksliv.

Numera har yngre generationen mobil med internet, men Page Goldenboy vad är din favorit aktivitet på psyket?

Räkna persienner. Jag kommer upp till tretton ibland.

Jag lär vara här ett tag och det känns en aning spännande och skrämmande under den här tiden.

VERK KANSKE BLIR RADERADE.

Så tack till min psyk polare i 2011 att komma ihåg räkna persienner skämtet.

Mer kanske kommer.

// Page Goldenboy




Prosa av Page Goldenboy VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-05 14:49



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Bättre plats att skriva poesi finns inte.

Hoppas allt reder sig.

fint att läsa dina texter.


2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP