Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart liljekonvalj

Den snö som brann.
Under hudens grå häggmal.
Viskar de tusen och åter tusen stunder.
Den redan vinterbleka utopi.
Jag ler.
Inifrån.
Samtidigt jag viskar.
Älskar de tysta orden.
Smekande ännu så nära.
Omkring mig alla de andra.
Kittlande duvblå mossa.
Intill mig den verklighet.
Ingen annan trott på.
Men ibland.
Bara ibland.
Ett skratt.
Från en porlande stad.
Om drömmen.
Som faktiskt fanns.
I ett slott.
Av guld.
Som ett hjärta.
Jag glömt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-08-05 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP