Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att börja röka och fortsätta med det dör en kanske inte precis av, men faktum gör envars immunförsvar svagt och håller en nere för räkning en tid, om någon infektion gör att jaget behöver vara starkt och som utkämpa en strid en dag.


En sådan där härlig sommardag




En sådan där härlig sommardag
då en själv är som kärlekssvag
kommer kanske det där över mig
som en sorts dragning till dig

men så är där 'inte som just jag'
utan det känns mera som en vag
känd stämning i luften av rädsla
som hållas tillbaka och känslan städsla

när över sedan plötsligt stunden är
förälskelsen som bortblåst där
den kom som en värmelik bölja
att över hela som mig verkligt skölja

tog mig med på hettans resa
borta likt vind o kännbar nesa
lovande guld och grönan skog
känslan kom och så inom mig slog




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-05 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP