Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på räls


ett liv där allt går på räls
livet blir platt och tråkigt
Aldrig några problem lösa
musklerna blir slöa
det sämsta med de bortskämda
som får allt serverat
de är ganska olidliga
...


observera kunde använda
betydligt mustigare språk
vid färgsättningen
av dessa egoister som
enbart ser sin egen näsa




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-08-06 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP