Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vet du klokuggla


finns inget bättre
värmen jag känner
då jag följer dig i spåren
in i dina världar
finner där växer ut
nya späda blad på dina grenar
vilken lycka sitta där
i skuggan
och lyssna till din röst
länge var du ett frö
flitigt vattnade jag jorden
och gödslade
vill inte övervattna dina rötter
men glädjetårarna rinner

ha en underbar dag




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-08-06 07:43



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
önskar det tusenfalt :)
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP