Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blommande lin


höstens färger ännu långt borta
På stränder och fält
blommar linet ännu en gång
Tråden ska löpa mellan valna fingrar
spinnerskans händer
ryttlar vindarna som drev
vattenhjulet till sång

tack för idag klokuggla kram<3




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-08-06 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP