Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom bara ihåg!

 

 

Jag vill vara ensam!

 

Med min sorg

Med min smärta

Med min ensamhet

 

Jag är en ensam man!

 

Med mina drömmar

Med mitt andetag

Med mina tårar

 

Kom ihåg!

 

Alla mina dagar pratar ensamt.

All min sång sjunger ensam.

Alla mina dikter pratar ensamt.

 

Hela jag är ensam.

Förutom mig själv är jag ensam.

Bara jag ensam!

 

Allt mitt nöje är ensamt.

Alla min bön är ensam.

Hela mina nätter är ensam.

 

Kom bara ihåg!

 

Sorgsen!

Hopplös!

Trolös!

 

Är mitt namn!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-08-07 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP