Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnadepå dan anderssons sånger.tänkte min ena son blev inte äldre,han fick två flickor. som min dotter tog hand om.ja livet är orätvisst-då skrev jag den här dikten


behöver inga tårar.

behöver inga tårar .
i denna dag.
det regnar ute.
så det räcker.
har gråtit så.
det räcker.
vill barra ljuset .
komma in i mitt hjärta.
.av birgitta 6-8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-07 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP