Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmiddag älskade uggla<3


scrollade och fann 12 identiteter
läste under augusti
fann förut person maskerad
som scherlock med svarta glas keps
en trött droppe rann efter ryggen
näste man med sparad text
som Nope skrev en gång
förstår bättre varför måste städa

Monsunregn
grått väder, gråa kläder
"det som byggs upp river andra ned"
förstår dig klokuggla

Dunderklumpar
satt på tåget under natten
vagnarna skakade över varje skarv
omöjligt ett finger röra
depressionen vandrade uppåt
tills allt var sten




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-08-07 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP