Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har levt i 52 år

jag har levt i 52 år men jag 

har fortfarande inte funnit

 

vad jag söker efter förutom 

ensamheten vad väntar mej 

 

i framtiden ska jag leva med

eller utan dej vem du nu är 

 

jag kan inte leveraer längre

jag är impotent av medeciner 

 

säker att någon vill ha mej men

ingen leva utan ett sex liv inte ens 

 

jag vill det men det är nu ett facktum 

det känns förjävligt men det är som det

 

är min tid är förbi på den fronten Puhh !!!

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-07 20:56



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ge inte upp än kan mkt hända
2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten