Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det säges



Ju större och mäktigare
minsta fotsteg jorden darrar
en malmtung skälvning
ner genom Andernas ryggrad
Om det ropar hör man lejonets vrål
men du som äger allt,
fattas det dig alltid något

varför plägar det bli så?




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-08-09 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP