Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen stil som livsstil

 

 

Egen stil har alla människor

Förutom döden

Han har en enda stil för allt levande DÖDEN!

 

Alla har sin typ stil

Förutom drömmen

Den har och kommer i många stilar

 

Kärleken ringar på allas hjärta och med olika stilar

Förutom hatet

Den har enbart en stil HAT!

 

Kalabalik och kaos och anarki, respektlöshet

Våld, laglöshet, knark och ett meningslöst liv

Brukar ha de unga som fast stil för sitt liv

 

Stillhet, ensamhet och saknande

Sjukdomar, smärta, lidandet och sömnlöshet

Brukar ha de gamla som enda stil resten av livet

 

Färglösa dagar och nätter

Rastlösa tider och ADHD själ

Brukar ha de som har ingen inkomst

 

En livs stil för ingenting är värt att kämpa för

En livs stil för vet ej och ej bryr mig alls

En stil för önskar att jag kan men… tyvärr!

 

Egen stil för varje sten

Egen stil för varje träd

Egen stil för varje hav

 

Egen stil för varje stjärna

Egen stil för varje moln

Egen still för varje storm

 

Egen stil för varje fallande tår

Egen stil för varje uppfriskande leende

Egen stil för varje minut sörjande

 

Egen still för varje lekande barn

Egen stil för varje smekande dröm

Egen stil för sovande öga

 

Egen stil för varje typ sorg

Egen still för varje mint saknande

Egen stil för varje stund sökande

 

En still som passar alla drömlekande 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-08-08 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP