Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgonkram klokuggla


vemodet


en del skriver med hjärtat i handen
känner vemodet skölja stranden
de bär resterna splittrade
samlade till ett naket nervknippe
fragment av ett liv
så många sår det finns, kan höra dem
sluter mina ögon
hör vilddjuren löpa över savannen
de löper utan en ö i sikte
inget finns att göra

vågen sköljer över stranden
önskar en önskan aldrig blir den till
om önskan vore lag
vore önskan fylld
visst vore det en lisa
om Lisa vore döv






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-14 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP