Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tittut lek


Skogens hemlighet
gömmer sig bak tallens stam

Blyg att komma fram




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-08 12:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Där finns Rumpnissar , Vildvittrar och allsköns knytt som tittar fram
2023-08-09

    Lena Staaf VIP
Fint ljus- och skuggspel i bilden. Svårt att upptäcka vad som döljer sig?
2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP