Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var det klokuggla?


hur vi än cirklar runt brunnen
och öser upp tankar
Nog var det roligare
då det inte var så trångt i en etta
en gång fanns det rymd
ända upp mot himlataket

glömmer gör inte naturen
bonden tänker på
vad händer med skörden
vid torka och syndafloden
Mandelmanns ger kunskaper
torka och för mycket regn
inte heller bra
brutna ax och en skördetröska?
får vi mat på bordet i år?
och kriget i Ukraina
kornboden full av minor





















Fri vers av the wildcat VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-09 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP