Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våga visa känslor


SLUTENHET

Slutenhet finns
En sluten människa avslöjar inte sina känslor
En sluten människa bjuder inte på sig själv

En sluten människa är duktig på att hålla på halster
En sluten människa ger gärna halva löften
som inte behöver uppfyllas

En sluten människa känner av sin makt

Så mycket enklare det vore med lite öppenhet




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-09 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP