Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kriminalvården

har inte tillräckligt
med platser för dömda
dubbelbeläggning
medför konflikter då fångar
inte får möjlighet till avskildhet
Andra länder som har
många fångar på liten yta
föregår som dåliga exempel
det sker attacker mot
personal och medfångar
hemska scener har kablats ut
många döda blir resultat
Nog borde det kunna byggas
snabbt och säkert?
Dessvärre finna tomten för bygget?

En riktig nöt för regeringen
att knäcka.
Vem vill vara granne till
ett fängelse?





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-08-09 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP