Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lappkast

det var kallsupen jag fick
då vinden vände
föll nästan överbord av slaget
väl använd tid om kunskaper vi fått
visst svider havet i såren
fann med tiden annat lidande
däremot medlidande
brister mången på
har empati med de blåögda
hur kunde ni tro på Grimwalker
och hans löften?
mången förlitar sig på en "fadersfigur"
där hade jag tur kunskapen jag fick
med vällingen -
tryggare kan ingen vara
denna lilla barnaskara
än med bjällran sin









Fri vers av the wildcat VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-08-10 10:48



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
slösar inte tid mera på beklaga mig
skriver dagen och våra minnen
har en positiv syn på livet och den gick
nästan förlorad.


2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP