Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bjudningen


tacksamheten inga gränser känner
över mina goda vänner
och våra minnen älskade uggla <3
de ljusa dagarna samlas på burk
och en nypa stänks över de regniga
om den inte ägnar sig åt
det som ger positiva tankar
visst har molnen svårt lätta ankar
efter tuvorna stormen Hans rev upp
det utlovas soligare morgondag








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-08-10 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP