Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att skriva på berättande rim. Som du vet är verkligheten sällan något att skratta åt. För gärningen går gärna förklädd och du föredrar själv din egen gärd och bädd. Texten är kanske ej av den bästa kvalitén. Men finns gör den.


Du eller någon du känner





En sommarförkylning du nog har
för att du sover med ändan bar
mitt i mörka o farliga natten
vaknar du samt dricker vatten

vaknar med huden dränkt i svett
plötsligt som saknandes allt vett
men läkare söker ej upp du
den sorten vilken har en fru

som upp dig förr just sökte
samt sin familj så förökte
aning ingen har där maken
men helt glatt du sover naken


(nys krivet)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-10 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP