Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skyffeljärn


denna sommar
viker inte ut sig
den har kurat i grottan
och stirrat ut
genom regntrådarna
jorden är magisk
där gömmer sig många frön
av olika sort
vatten ger växtkraft
ur jorden spirar det åter
det som rensats bort





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-08-10 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP