Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalle stropp



han går inte av för hackor
han trakterar sin fela
med bena
efter denna akrobatik
med sina ögon han skela
de sämsta skurkarna
går inte omskola
än de vid skolbänken sitter
det lärde vi oss
med modersmjölken

det finns skillnader som adlar
en människa,
den lärare vars entusiasm
lyfter sina elever över ribban
den har funnit sin plats










Fri vers av the wildcat VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-08-11 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP