Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta inte åt dig


En ENDA MÄNNISKAS ÅSIKT

en recension innehåller en enda människas åsikt.
Tänk på det.
En elak kommentar också
Tänk på det

Ta inte åt dig
Var inte överkänslig




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-11 09:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
och kan berätta mer om kommentatorn själv. Jag minns inte uttrycket exakt, men det där om att något varit i säck innan det lagts i påse
2023-08-11

  Monika A Mirsch VIP
Exakt - men svårt att hållas på den 'smala' vägen.
2023-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP