Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en nypa salt


dragspelets jämrande låt
ur hjärtan av plåt
vänder vitt till svart
på en kaffekvart
otroligt vad de kan
skåpen har mössen länsat
och kontoret har de rensat
då husbondfolket somnat i bingen
det ögat inte ser
skadar ingen?




Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-08-11 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP