Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god fortsättning klokuggla<3


nobelpris


en kommentar kan underhålla
ett menageri
och handelsman Flinks bageri
han bakar kakor och bullar av ingenting
har blivit mer eller mindre pling
hans sagor kan till elefant mutera
så till den milda grad
att de tillväxten stimulera





Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-08-11 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP