Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


överlämnandet

muskler som inte brukas
det blev Dramaten
fjädrarna jämrade sig
suckade lättat
Då lasten försvann

dagens kirschsteiger
hans pappa lade
sina tänder i ett glas vatten
där låg de och log
hela natten
på morgonen
tänderna
sjuss in i munnen
sedan åt han frukost
allt helt naturligt...

Tack för idag klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-08-11 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP