Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet 2023 08 11


ankarpunkt

Jag stod som på månen
en rymdens Bilbo Baggins
i mitt livs ögonblick
men jag längtade bara hem
till det triviala

alla människor i krig
tänker nog nån gång
på morgonkaffet hemma

lättnadens suck innanför ytterdörren

vad är en människa utan sitt ankare?
parketter man gör spår i
kantstötta vägmärken

sånt de stressade kallar: "ingenting"
semesterresare, tvi!




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-30 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP