Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då allt blir för mycket



kan droppen få bägaren
rinna över
värre kan det vara för den sjuke
äntligen lyssnade hon på oss
vården stal 9 rör blod
och ville hon skulle
åka akut till lungröntgen
angränsande stad
hon valde vår stad
tisdag fanns ledig tid
tänker på tiden hon haft
svårt att andas
och de som inte
gör annat än gnäller
över en sten i skon




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2023-08-11 16:48



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
(gamle Tidsljus detta)

Glömmer aldrig vad du gjorde för mig julafton. Aldrig. Tack.


2023-08-11

  the wildcat VIP
Ernst med i rosa soffan får en egen tevrkanal
Euforiskt en riktig människa som.är värd det
lågmäld får inga utbrott säker på
inte heller du får klokuggla

av orättvisor och oheliga får jag.
2023-08-11
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP