Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Starka känslor


man ska tänka och tyda allt till det bästa

En reaktion i starka känslor är svartsjuka.
Om din mor säger till dig att hon inte vill ha dig i närheten kan det räknas som ett temperamentsutbrott. Hon menade det inte.

Oförmågan att säga förlåt gjorde inte saken bättre.
Svartsjuka led hon mycket av. Hon hade orsak.

Hon tyckte inte om att jag kramade min musiklärare. Avundsjuka? Hon fick ju inte så många kramar själv.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-08-11 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP