Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förklaringen klokuggla



då vi botaniserar i
litteratur får vi svaren
kommer framtidens
böcker enbart vara
digitala? tror inte det
finns bättre stund grunna över
fakta fäst på pränt?
seniorkatten höjer sin röst
den hör och ser sämre
dessutom får den kort stubin
som människor
som inte får som de vill
vill ha maten serverad genast
.. har ändrat rutinerna
de andra tycks må bättre
inte kul då de ligger
på lur och ger tjuvnyp ;D



Tack för idag kram










Fri vers av the wildcat VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-08-11 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP