Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Global Warming

The rise of the oceans
is waving in
on humans' greedy sin.

Just swim, just swim.




Fri vers av Den filosofiske poeten
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-12 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den filosofiske poeten
Den filosofiske poeten