Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Please Breathe


Every breath you take
keeps me awake.

You're carried out
in the coffin
you're still breathing.

But I can't sleep.




Fri vers av Den filosofiske poeten
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-08-12 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den filosofiske poeten
Den filosofiske poeten