Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursäkten



efter frukosten
de regniga dagarna
finns inte stressen
boar in mig i täcket
följer dagens nyheter
omringad av
trenne pälslingar

godmorgon klokuggla kram
hoppas solen visar sig
där du är




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-08-12 09:35



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
väl på gående ben bläddrar bland
klasslistorna för se eleverna i klassen
från forntiden



2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP