Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Expecting Five Months Winter


Mammals hibernate,
the cold is cracking roads.

Trees have undressed its leaves
and kneel in a snowy overcoat.

Crispy flower beds. Cut flowers
have a resting place on a grave
and wait for resurrection and Spring.

Someone kisses the headstone.

Chapped lips.




Fri vers av Den filosofiske poeten
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-08-12 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den filosofiske poeten
Den filosofiske poeten