Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vriden


om någon om oss tycker
det ena än det andra
om en fjäder oss klandra
snart en hönsfarm
på plankan vandra
och fjädrarna av hönsen de rycker

ur led är tiden vriden
klockmakaren suckar
visarna har fallit av tiden
inget hjälper, även om han
klockan ruckar




Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-08-12 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP