Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppskattning


Värdefull

Av en dagisförälder fick jag höra Du vet väl om att du är värdefull?
Texten var broderad på en tavla.
Jag tittar på den tavlan varje dag.
Den stärker mig.

det skulle många fler behöva höra.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-12 12:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa. Att komma med rosor
På en begravning är väl
ej direkt en givande
uppskattning för
den då avlidne?
Utan mer till
de som då
än är kvar-
levande
ovan
jord?


2024-01-14

  Monika A Mirsch VIP
Bra sagt - underbara tankar - världens vackraste tavla -
med varmaste hälsningar från
grannlandet i öst + stora kramen! h. Monika

2023-12-12

    Tidsljus_Timelight
Skriva i sand skriva i cement.
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP