Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankeöverföring klokuggla


efter kokat äppelmos
ringde barndomsvännen
antagligen har hon lunginflammation
bevis får vi efter röntgen
himmelska Matilda
kände mig genast sjuk
vi har suttit i instängda i min bil
utan munskydd

kom till slut ihåg vårdcentralen
gav mig en sådan spruta
samtidigt med sprutan för Corona
efter Googlat såg den verkar
upp till 5 år
kände mig plötsligt bättre




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-12 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP