Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


saknar inte alla den


sommaren som regnade bort
i en vrå viskar det
var tacksam över den inte brann
det finns de som sett eldhavet
sluka allt

de flesta ser sin egen verklighet
det är helt normalt
och normalt må dåligt
efter en hemsk film
eller höra grannen
drömmer mardrömmar
varje natt
han kom hem från kriget
med stjärnor på axeln

något så trivialt som vädret
påverkar oss människor
bakom molnen finns ändå solen

kanske somnar om
klokuggla
burr många mår pest här













Fri vers av the wildcat VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-08-13 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP