Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gudagåva

en lisa för den som behöver den
det finns de som förgäves
välkomnar den
den eviga källan att ösa ur
ger den trötte spänst i stegen
nacken blir mera kavat
konstgjord vila
förångad tår
tankarna i ekorrhjulet ila

....
Alla lapade mjölken
näringstillskott akuthandlade
kattfoder till SOtis
mjölken gillades av pojkarna
latte fick mer hår på bröstet
tar sig ton
allt stillnade
en ängel gick genom
rummet




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-08-13 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP