Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VAS I VITT OCH ROSA


Materiell glädje

Ett vackert föremål
kan skänka glädje
livet ut

En vas jag fick av min mor
har fått en hedersplats

En glädjevåg skjuter upp i mig
varje gång jag tar i den




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-08-13 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP