Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möjliga förändringar


För sent?

Det är inte för sent att putsa fönsterrutorna
inte för sent att plocka blåbär och hallon
inte för sent att simma på Himlabadet
inte för sent att baka en sockerkaka

Det är inte för sent att förändras




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-08-13 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP