Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blir du aldrig trött

frågade jag taivännen
då hon kom nerför trappan
hon hade klippt klorna på
först de tre på andra våningen
två som måste lindas in i en filt
och även de andra fyra
vet mycket väl hon blir trött
somnar med teven påslagen
skicklig även med frisörsaxen
hade beställt klippning
det blir lättare vid badet

Baylie´s hyperventilerade
då jag släppte ut honom ur garderoben
hade hört ett dunkande ljud
men hade inte sett honom slinka in
hade rivit ner en hög med kläder
som måste granskas
om han hade lämnat några spår
för väl Cirkus Scott inte kommer
till vår stad varje månad




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-08-13 16:33



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
kära du ligger ner och skriver ;)
2023-12-28
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP