Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
besvikelse för min mor


MISSLYCKAT EXEMPLAR

Inga misslyckade exemplar. skål. Så uttryckte sig min mor på 70-årsdagen.
Jag tog åt mig.
men
vid närmare eftertanke vägrar jag att känna mig som ett misslyckat exemplar.
Jag har visserligen inte gjort någon karriär, men har i alla fall fått ihop till pension.

Syfte med att säga så
Det var hennes uppriktiga mening. Hon tyckte om att förtrycka.
Jag lärde mig att tåla.

jag är intelligent och receptiv. Kunnig i fiolspelning, allmänbildad.

Min mor hade önskat sig en Medelsvensson. Det visade sig vara en omöjlighet.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-13 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP